|
در
16:27 جمعه 5 خرداد ماه، 1391
شما با آي پي
38.107.179.222
سيستم عامل
نسخه
بيت
اندازه تصوير
وارد پرشین شاد شده ايد,خوش آمديد
|
ایام محرم و سوگواری برای سید و سالار شهیدان در بوشهر دارای مراسم خاصی و مختلفی است و بوشهری ها همانند استان ها و شهرهای مختلف رسم و رسومات مختلف خود را هر سال اجرا می کنند که دارای جذابیت خاصی است,با توجه به در دسترس نبودن عکس های محرم در استان بوشهر و همچنین به دلیل درخواست مکرر کاربران عزیز سایت پرشین شاد امسال عکس های مختلف و زیادی برای دوستان عزیز آماده کردم.بیشتر عکس ها توسط خود من گرفته شده است که در ادامه می توانید مشاهده بفرمایید.

اهل سرزمین آفتابم/جنوبیم/همانجا که از گرمایش بسیاری گریزانند/همانجاکه ثروت نفتش جذاب است/همانجا که شعله گازش گرمای محفل دور دستهاست/ همانجا که کودکان روستایی روز وشب دقایقی به آسمان چشم میدوزند/که شاید هواپیمایی برسر شان گذر کند/چون ندارن غم آب شیرین/ خانه هایشان همه دارد آب شیرین کن/آبی پر از اشک/من که بیست ویک سال برتر از این اشک ندیدم/شایدم باشد/ماکه ندیدیم/بله من اهل خلیجم/هماجا که فارس است/بوشهریم/ آنجا که صداقت هست/ بیشتر از خلیج فارس /چه رسد به اقیانوس هند/انجا که عالمان ربانی بسیارند/همانجا که شهیدان دلاور/رئیسعلی/محمدخان برازجانی/خضرخان اهرمی/خالو حسین دشتی وجمله شیران/دردل دارد/آنجا که روباه استعمار را دم بریدند.../همانجاکه فقر وفقر نابرابری می کنند...

عکس های دیدنی کوه جالب و زیبای پردیس(کله قندی) که جمعه گرفتم.این کوه در شهرستان جم استان بوشهر هست.

سايت پرشین شاد وابسته به هيچ دسته يا گروهي نيست و ثبت شده در پايگاه ساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد مي باشد. پشتیبان و میزبانی:آشیانه