|
در
16:16 جمعه 5 خرداد ماه، 1391
شما با آي پي
38.107.179.223
سيستم عامل
نسخه
بيت
اندازه تصوير
وارد پرشین شاد شده ايد,خوش آمديد
|
عسگر پاشایی وكیل خانواده شاملو نیز با تأیید خبر درگذشت سیاوش شاملو گفت كه او مدتها از...
صبح امروز سیاوش شاملو فرزند احمد شاملو درگذشت.
به گزارش خبرنگار فارس، صبح روز دوشنبه 28 اردیبهشت 1388 سیاوش شاملو فرزند احمد شاملو، پس از یك دوره بیماری در بیمارستان جم تهران درگذشت.
آیدا سركیسیان همسر احمد شاملو خبر درگذشت سیاوش شاملو را تأیید كرد.
عسگر پاشایی وكیل خانواده شاملو نیز با تأیید خبر درگذشت سیاوش شاملو به خبرنگار فارس، گفت كه او مدتها از بیماری سرطان پیشرفته رنج میبرد.
سیاوش شاملو فرزند احمد شاملو و متولد 1327 بود كه چندی پیش طی مزایدهای اموال پدرش به او رسید.
به گزارش روز یکشنبه ایسکانیوز : «مـایکل جکسون» که گفته می شود بـرای سفیـد کردن بدنش به تیغ جراحان تن داد سرانجام به سرطان پوست (ملانوم) مبتلا شد.

این خواننده میانسال که به بخش پوست بیمارستان «کدارس سینا» در «لس آنجلس» آمریکا رفته بود با شنیدن خبر ابتلا به سرطان شوکه شد.وی اما ادعا کرد این بیماری را شکست می دهد و دوباره به جمع طرفدارنش بر می گردد.خبر بیماری خطرناک «جکسون» در رسانه های آمریکا بازتاب گسترده ای داشته است.خبرنگاران اگر تا دیروز پیگیر پرونده اتهام آزار جنسی کودکان از سوی این خواننده بودند حالا روند درمان سرطان پوست وی را دنبال می کنند.گزارش ایسکانیوز می افزاید ، وضعیت پوست صورت «جکسون» به اندازه ای بغرنج است که دلش نمی خواهد حتی چند لحظه مقابل آیینه بایستد
با گذشت 10 سال از فيلم خاطره انگيز تايتانيك، كـيت وينسلت هـنوز حلـقه لئـوناردو را به انگشت دارد. او حلقه لئوناردو را پشت حلقه ازدواج خودش و سم مندس انداخته است.
او میگويد، داخل حلقهای که لئو به من داده است، حكاكی شده اما مطمئن باشيد من به شما نخواهم گفت چه چيزی در آن نوشته شده است.
كيت میگويد اگر قرار باشد لئو آسيب فيزيكی به من وارد كند تا نقشی كه بازی میكنيم طبيعیتر شود، با كمال ميل آن را خواهم پذیرفت.
دانیل رادكلیف، اما واتسون و روپرت گرینت كه نقش های اصـلی مجمــوعه فیلم های هری پاتر را ایفا میكنند، از زندگی شخصی و مشكلاتشان به عنوان نوجوانانی مشهور و میلیونر میگویند.
خبرگزاری میراث فرهنگی_ كتاب_ "دانیل رادكلیف"، "اما واتسون" و "روپرت گرینت" شاید از بازی در مجموعه فیلم های "هری پاتر" ثروتی میلیونی بدست آورده باشند اما هنوز هم مجبورند مشقهای شبشان را بنویسند.
فرار كردن از دست عكاس ها و خبرنگاران مزاحم و انجام تكالیف شب مدرسه در كنار بازی در فیلم تنها بخشی از مشكلات یك بازیگر نوجوان را تشكیل میدهد.
دانیل رادكلیف از زمانی كه كمپانی "برادران وارنر" در سال 2001 نخستین فیلم مجموعه هری پاتر را بیرون داد تاكنون در نقش "هری پاتر"، پسرك جادوگر و قهرمان اصلی این فیلم ها ظاهر شده و برای بازی در قسمت های آینده این مجموعه نیز قرارداد بسته است.
«علي سرتيپي» تهيهكننده اين فيلم در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس در اين باره گفت: فيلمبرداري «نيش و زنبور» در نياوران با بازي «رضا كيانيان» و «رضا عطاران» تمام شد و از فردا در لوكيشن جديدي در خيابان پاسداران ادامه مييابد.
وي افزود: در اين لوكيشن علاوه بر بازيگران قبلي، «مريلا زارعي»، «رضا داوودنژاد» و «اليزابت اميني» نيز حضور دارند و بازيشان در اين پروژه را از اين لوكيشن شروع ميكنند.
مسعود دلخواه گفت: مشغول مذاكره براي اجراي نمايش «مـرد مقابل» هستـيم كـه در صـورت قطعي شدن زمان اجرا در فرهنگسراي نياوران، «بهاره رهنما» و «عليرضا خمسه» در اين نمايش بازي ميكنند.
مسعود دلخواه،كارگردان تئاتر در گفتوگو با خبرنگار تئاتر فارس با اعلام اين مطلب گفت: نمايش «مرد مقابل» نوشته هاله مشتاقينيا است كه سال گذشته در جشنواره نمايشنامهخواني نياوران بازخواني و به عنوان نمايشنامه برگزيده انتخاب شد.
وي افزود: صحبتها و مذاكراتي براي اجراي اين نمايش در فرهنگسراي نياوران صورت گرفته تا بتوانيم در اواخر تابستان نمايش «مرد مقابل» را اجرا كنيم، در حال حاضر مذاكرات اوليه را صورت گرفته و اما زمان اجرا و بازيگران اين نمايش به طور قطع و كامل مشخص نشده است.
لیلا اوتادی از حرکت موازی اش در سینما و تلویزیون میگوید.

نگار متفاوت تر از چیزی است که تا امروز از لیلا اوتادی دیده ایم. به نظر شما هم همین طور است؟
بله، صد در صد. این اولین کار تقریبا ً کمدی من در تلویزیون است و نوع آن با کمدیهایی که در سینما کار کرده ام هم متفاوت است. من هم این نکته را قبول دارم.
به این سینما و تلویزیونی که گفتی چقدر در اهمیت میدهی؟ اصلا ً برایت مهم است که در چه مدیومی بازی میکنی یا نه؟
به نظرم کار خوب همه جا خوب است چه در تلویزیون، چه در سینما و چه در تئاتر. خیلی برای خودم حصاربندی نمیکنم که کدام را بروم یا کدام را نروم. بازی برایم مهم است. همین.
در «شمس العماره» در كنار «مهناز افشار» بازيگراني همچون مسعود رايگان، رويا تيموريان، فرهاد آئيش، مرجانه گلچين و تعدادي از چهرههاي مطرح سينما وتلويزيون به ايفاي نقش ميپردازند.
در خلاصه داستان اين مجموعه تلويزيوني كه افشار يكي از نقشهاي اصلي آن را بازي ميكند، آمده: دختري به نام ليلا كه داراي يك عمارت بزرگ است، 12 خواستگار دارد كه از ميان آنها بايد به توصيه پدر بهترين آنها را انتخاب كند. ماجراهاي اين دختر با خواستگاران خود به اتفاقات و داستانهاي جذابي ميانجامد.
پخش مجموعه 70 قسمتي «شمسالعماره» از ابتداي تيرماه از شبكه دوم سيما آغاز ميشود و برخي از عوامل عوامل آن عبارتند از: مدير تصويربرداري: مرتضي غفوري ، صدابردار: ناصر انتظاري ، طراح گريم: ايمان اميدواري، مدير توليد: طهورا ابولقاسمي و طراح لباس: گلناز گلشن.
مهناز افشار تاكنون بازي در آثار سينمايي چون آتش بس، كلاغ پر، امشب شب مهتابه، شبانه روز، انعكاس، تسويه حساب، چه كسي امير را كشت، كارگران مشغول كارند، دعوت و ... را در كارنامه بازيگري خود دارد و شمسالعماره اولين همكاري او پس از سالها بازيگري در عرصه سينماست.
سايت پرشین شاد وابسته به هيچ دسته يا گروهي نيست و ثبت شده در پايگاه ساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد مي باشد. پشتیبان و میزبانی:آشیانه